El Convent
El Convent neix l’agost de 2014, al cor de Vilafranca del Penedès, dins del nucli antic, fet que ens dóna el privilegi de compartir espai amb part del patrimoni històric de la vila. El restaurant s’ha integrat en el local intentant mantenir intacte l’estructura original, buscant l’equilibri entre l’entorn i la funcionalitat.
Buscàvem un lloc que ens transportés en el temps, un lloc amb història on es respirés el pas del temps i a l’hora poder desenvolupar la nostra activitat.
Per què El Convent?
Al principi, mentre estàvem en obres, ens van dir que antigament aquest espai havia estat ocupat per un convent, va ser per aquest motiu que ens vam decantar per aquest nom. Convençuts del que ens havien dit, vam cercar informació al respecte i la sorpresa va ser que mai hi havia hagut un convent en aquest lloc però ja era massa tard, n’acabàvem de crear un.
Pel que fa a la nostra oferta gastronòmica, podríem descriure la nostra cuina com a cuina mediterrània, tradicional i creativa. No obstant no tanquem les portes a propostes culinàries d’arreu les quals incorporem a la nostra carta i als nostres menús.
El nostre objectiu és la satisfacció dels nostres clients, creiem que un àpat ha de ser quelcom més que asseure’s i menjar. Pretenem que sigui tota una experiència, una estona agradable per compartir amb família, companys o amics. Nosaltres posem una part dels ingredients, la resta és a les teves mans.
El vi forma part de la nostra terra, de la nostra tradició i de la nostra cultura és per això que posem a disposició dels nostres clients una àmplia carta de vins majoritàriament del Penedès. La idea és que hi hagi un vi per a cada ocasió, per a cada moment, per a cada àpat.
Agraïm la confiança que hem rebut fins ara, que ens motiva a seguir endavant, creixent i millorant dia a dia.
Podríem descriure la nostra cuina com a cuina mediterrània, tradicional i creativa, amb influències d’arreu
Contacte
Fruita, 12
08720
Espanya