15 empreses d'enoturismePENEDÈS a la "Guía de Rutas Enológicas de España Accesibles para todas las personas"
Vilafranca del Penedès, 7 d'octubre de 2014 - Fruit de la col·laboració entre PREDIF, la Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física y RUTAS DEL VINO DE ESPAÑA, es va presentar el passat dia 1 d’octubre la primera edició de la “Guía de Rutas Enológicas de España Accesibles para todas las personas”, publicació que neix per ser útil a les persones amb discapacitat, i que puguin gaudir així d’una altra manera de fer turisme accedint en llocs on fins ara els hi era difícil o impossible arribar.
Un cop realitzada l’auditoria entre els establiments del Penedès que van sol·licitar la seva inclusió en la mateixa, els 15 recursos turístics que la van superar, van ser: Celler Masia Les Torres de Selma, celler Parés Baltà, Cellers de Can Suriol, cellers Codorníu, caves Freixenet, centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i de la Guerra Aèria El Ciarga, Centre d’Interpretació del Cava Fassina, museu d’arqueolgia, museu de les cultures del vi de Catalunya Vinseum, oficina de turisme de Subirats – Lavern, oficina Km 0. enoturisme Penedès, Restaurant Sol i Vi, restaurant Cal Padrí, restaurant Fonda Neus i restaurant Il Picarolo.
Aquesta guia ha estat possible, gràcies a la Fundación ONCE, Fundación Vodafone i ACEVIN.