Plans d'hivern: especial ruta gastronòmica
Gener 2024
El xató és un dels plats de la temporada d’hivern per excel·lència, una especialitat que no pot faltar a cap carta. Segons la zona del Penedès, la recepta de la salsa del xató és lleugerament diferent, així que teniu l’excusa perfecta per anar-ne tastant els diferents tipus… un cada cap de setmana!
Només cal que agafeu l’agenda de les diferents xatonades populars de la Ruta del xató - a Calafell, el Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú - fer nou grup de Whatsapp i organitzar la quedada!
>> Restaurants de la Ruta del Vi del Penedès
La temporada del calçots és curta, així que no us encanteu!
Teniu opcions per a tots els gustos i totes les butxaques. Podeu reservar per fer menú de temporada en un dels restaurants membres de la Ruta del Vi del Penedès. Calçots, salsa romesco, carxofes, un bon vi del Penedès…no cal res més per estar bé, a nosaltres el més senzill ens fa feliços!
Una experiència rodona és fer una visita en un celler que combini tast de vins i calçotada al propi celler, o a vegades amb un restaurant proper de la zona.
Fes un cop d’ull a les propostes de maridatge i gastronòmiques dels cellers!
>> Experiències gastronòmiques als cellers
>> Calçotades