Escapada Gastronòmica a Sant Sadurní d'Anoia
Reserva prèvia
Al Cava Centre endinsa't en la història d'aquest gran vi a través d'un recorregut immersiu, participatiu i lúdic pel món del cava.
Continua la teva escapada visitant l'Espai Xocolata Simón Coll. Gaudeix de l'apassionant món de la xocolata amb una experiència vivencial que et donarà a conèixer la cultura, la història i el procés d'elaboració de les xocolates Simón Coll.
Assaboreix la cuina tradicional catalana amb essència de cava a l'Hotel Restaurant Fonda Neus. Al 1929, la besàvia Neus i la seva filla Teresa es van posar davant dels fogons i van començar a cuinar els seus plats casolans pels carreters i hostes que s'allotjaven a la seva fonda.
- Visita al Cava Centre amb audiovisuals de gran format, interacció amb elements i curiositats del món del cava, descobriment de l'espai de la Festa de la Fil·loxera i una degustació de cava.
- Visita a l'Espai Xocolata Simón Coll amb audiovisual panoràmic en 3D sobre l'origen del cacau i el procés d'elaboració de la xocolata, experimentació amb pinyes i faves de cacau, i tast comentat de xocolata.
- Menú tradicional Fil·loxera a l'Hotel Fonda Neus, que inclou un entrant, un segon plat, les postres, aigua i pa (no inclou cava, vi ni cafès).
Contacte
C. Hospital, 23 La Fassina de can Guineu
08770
Espanya